1 Mayıs 2014 Perşembe

Bebek Organizasyonlarında Aksesuarlar

Bebek Organizasyonlarında Aksesuarlar

Bebeklerin doğumundan kısa bir süre sonra bebeğin gelişini kutlamak için bazı geleneksel törenler düzenlenir. Bunlarda ise küçük ve şirin ayrıntılar ile söz konusu olan bir bebek olduğu konuklara hatırlatılır. Hatta konuklara değişik tasarımlarda bebek şekeri dağıtılarak hoş aksesuarlar da bunlara eklenir.

Bebek kutlamalarında konuklara dağıtılacak olan hediyelik ve şekerleme sunumlarını anneler vakti olma durumlarında kendileri hazırlamayı tercih ediyorlar. Bu ayrıca eğlenceli de bir uğraş. Yapılması gereken ise bebek şekeri sarf malzemelerini satın almak için bu tarz ürünlerin satıldığı bir toptancıya gitmek. Burada her türlü aksesuar fazlası ile mevcut.

Bunun yanında bu tarz organizasyonlarda evin konseptinde de bebek teması oluşturulabilir. Ayrıca kapı süsü de olmazsa olmazlar arasında bir diğeri. Özellikle bebeğinizin isminin yazılı olduğu ve cinsiyetine göre pembe ya da mavi olacak şekilde tasarlanmış olan süslerin o evin kapısına asılması da son dönemlerde adetler arasına girmiş sayılıyor. O gün için her detayda bebeğinizi ve renginizi yansıtmanız son derece önemli.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder