2 Mayıs 2014 Cuma

Nikah Malzemeleri

Nikah Malzemeleri
Bir nikahta oldukça fazla ayrıntı oluyor ve bu ayrıntıların hepsi çok daha önceden planlanıp hazırlanıyor. Hazırlıkların başında nikah davetiyeleri ve nikah şekeri bulunuyor. Nikah şekerleri artık çiftlerin de tasarladığı bir şey haline geldi günümüzde. Bu durumda çiftler hem kendi tasarladıkları nikah şekerlerini konuklarına sunabiliyor hem de nikah şekeri sarf malzemeleri kendileri seçerek maliyetini de az buçuk belirleyebiliyorlar.

Nikah şekerleri genelde nikah başladığında ya da bitmesine yakın olarak dağıtılıyor. Çeşitlerine gelirsek oldukça farklı çeşitte nikah şekeri modelleri bulunuyor. Bu modeller arasında bu yılın en çok tutan modeli ise mıknatıslı modeller oluyor. Mıknatıslı modellerde nerdeyse her türden tasarım yaratılabiliyor. Yani seçilen her tasarım mıknatıslı nikah şekerleri haline gelebiliyor. 

Obje olarak ise en çok gelin-damat objesi kullanılıyor. Bu objelerin üzerine kağıt ile ya da boya ile çiftlerin isimleri yazılıyor. Bu isimlerin altına güzel bir söz de eklenebiliyor. Böylece her şey çiftlerin istediği gibi tasarlanıp onların beğenisine ve ardından sevdiklerinin beğenilerine sunuluyor.
















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder