26 Haziran 2014 Perşembe

Nikah Şekeri Neden Önemlidir ?

Nikah şekeri alırken havanın durumuna bakmayı sakın unutmayın nedenmi işte size nikah şekeri alırken neden niçin niye dememek için kısa bilgileri nikah marketi veriyor.


 Yaz aylarının başlamasıyla sıcaklıklar bir hayli yükseldi nerdeyse buzdolabındaki yiyecekler bile tam anlamıyla soğumazken siz aldığınız nikah şekerlerinde badem şekeri veya draje türü ürünleri tercih etmeyin daha çok önceliğiniz lavantalı veya hoş kokulu bitkilerden ve kokulardan oluşan nikah şekeri malzemelerini tercih edin örneğin alt resimde bulunan şekerli ürünlerden uzak durun ki bu yapımdan sonra bekliyeceği için şekerlerin eriyip hoş olmayan yapıs yapış diye tabir ettiğimiz hali almasın


 Bu aylarda tercih ediceğiniz en güzel nikah şekeri anadolu esintisi diye bilinen lavanta evinizin her köşesinde dolap içlerinde askılıklarda aklınızın gelebileceği heryerde bulundurabileceğimiz lavanta veya lavantalı nikah şekeri kokusunun hafifliği ve rahatlatıcı hoş kokusuyla heran heryerde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Dilerseniz nikah şekeri malzemeleri olarak lavanta yerine zambak, leylak, sümbül veya yasemin'de kullanabilirsiniz tercih sizin elinizde.

Bu tarz kutularda tercih edebilirsiniz bunlar evinizin veya masanızın en güzel objeleri olabilir herzaman alışılmışın dışında farklı bir görüntü ve akılda kalıcı bir nikah sahibi olabilirsiniz hersey sizin elinizde. 

Nikah Marketi olarak bir nikah şekerinin kalıcı ve ölümsüz olmasına dikkat ediyoruz. Neden mi işte yukarıda da bahsettiğimiz gibi Nikah Şekeri olarak yaptırdığınız biblo ne kadar kullanışlı olursa o kadar bu işi sorunsuz yaparsınız.

Siz yeter ki karar verin biz ürün guruplarımız içerisinde olmayan diğer ürünleri de sizler için derleyip size özgü nikah şekeri yaparız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder