11 Temmuz 2014 Cuma

Enterasan Nikah Şekeri


Enterasan nikah Şekerleri;
Enterasan nikah şekeri denilince akla basit bir nikah şekeri modeli geleceği mutlaktır. Gel gör ki firmamız tarafından geliştirilen yüzlerce nikah şekeri modellerini sizlere tanıtmak istedik.
Bunların birincisi Tarçın Nikah Şekeri modelidir.
 
Resimde gördüğünüz şekilde de belli olduğu üzere tarçın üzerine sarı kurdale ile sargılayıp üzerine de yine aynı renkten gül koyularak adeta renk ahengi ile bütünleştirilmiş tarcın nikah şekeri başlığımızda bahsettiğimiz üzere enterasan nikah şekeri modelleri arasında yerini almıştır.
Piyasada bulunan enterasan nikah şekeri modellerinden olan tarçın nikah şekeri 2.00 tl satış fiyatı ile alıcılarını buluyor.
Bir başka ürünümüz ise yuvarlak kafesli nikah şekeri modelidir.
KAFESLİ NİKAH ŞEKERİ MODELİ olarak piyasa da bulunan nikah şekeri modellerinin yine enterasan nikah şekeri modellerinden olup bu model yalnızca nikahmarketi.com a aittir.

Kafesli nikah şekeri modelimizin süslenmesinde kullanılan malzemeler şöyledir. Kafes nikah şekeri biblosu üzerine latex kırmızı gül ile güzellik katılmış, organze içerisine beyaz badem şekeri konularak misafirlerin ağızlarını tatlandırmaları sağlanmış. Yine cipso ve beyaz kurdale kullanılarak adeta şirin bir nikah şekeri şekli verilmiş hoş bir enterasan kafes nikah şekeri haline getirilmiştir.
Piyasada farklı farklı fiyat aralığına ulaşamayabilirsiniz. Çünkü ürün tamamen nikah marketi imalatında olup kendi süsleme tarzımızla süsleyerek sizlerin beğenisine sunduk.
Firmamızda birbirinden farklı enterasan nikah şekeri modellerine ulaşabileceğinizi bildirerek bu modelin fiyatını 2.25 tl olarak beğeninize sunduk.
Facebook sayfamızda twitter sayfamızda tumblr sayfamızda birbirinden farklı binlerce modellerimizi paylaşarak bizlere ulaşmanızı hızlandırarak nikah şekeri ihtiyaçlarınıza kolay ulaşmanızı sağladık.
Yine kendi kurmuş olduğumuz farklı nikah şekeri sitelerini hayata geçirerek enterasan nikah şekeri modellerini sizlerle buluşturduk. Amacımız yüksek fiyatlı ürünler almaktansa bizi tercih ettiğinizde ucuza nikah şekeri alırsınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder