19 Ekim 2014 Pazar

Vos vos nikah şekeri


Vos vos nikah şekeri bir nikahmarketi imalatıdır üzerindeki süslemeler el işçiliği ile özenle süslenip müşterilerimizin tavsiyesi ile süslenmektedir. Vos vos nikah şekeri kurmalı otomobili ızak doğudan ithal edilip kişiye özel özelliklere göre ortayaçıkan bir modeldir oyüzden bukadar güzeldir. Size vos vos nikah şekeri yapılırken dikkat edilmesi gereken önemli püf noktalardan bahsedicem.

Bir vos vos nikah şekeri yaptıracaksanız parasından kaçıp ucuz ürünler yani sadece bir tane gül yapıstırılmıs basit vos voslar yaptırmayın bu davetlilerin hoşuna gitmez aksine tatlarını kaçırıp sizin davetlielere önem vermediğinizi ve sadece nikah şekeri yaptırmak için yaptığınızı zannederler ve nikah şekerinizin ne kadar basit olduğu halde dedikodu yapabilirler oyüzden 3 kuruş fazla verin ve en mükemmelini yaptırın.

İki bos bos nikah şekeri üzerindeki süslemelerde sadeliğe dikkat edin ama ne dakar sade arnjman yaparsanız okadar göz alıcı olur mesela üzerinde cipso koyduktan sonra beyaz güllerden en az üç döt tantle donatın sanki sevfiliye hazırlanmış bir buket çiçek gibi bu vos vos nilah şekerinin kalitesini arttırı.

Üç üzerine kullandığınız çiçekler vos vosun en belirgin yerlerinde kullanmaya çalışın benekli kurdaleleri sakın eksik etmeyin bu kurdaleler zengin ve şık durması için olmassa olmaz hertarafıno beyaz gelinlik renginde tüllerle donaton bu sadeliği ve şıklığı anlatır be güzel bir aranjman olmasını sağlar.

Dört vos vos nikah şekerinizin süslemesini bitirdikten sonra içine yani koltuklara badem şekeri kesin koyun ve plakaları sadece ön tarafa değil arka tarafada yapıştırınki herşey dört dörtlül olsun.

Ve son olarak bos vos nikah şekerlerinizi istediğiniz çiçek renklerini kullaktan sonra özenle güzelce sergileyip dağıtacağımız bir kutu içine koyun ve tüllerinin kırışmadığımdan emin olun artık davetliler sizinle değil vos vos nikah şekerlerinizin me kadar güzel oöduğumu gördüğü be sohbet ettiği herkeze anlatmaya başlıyacaklardır özellikler evlerinin vitrinlerinde gören misafirleri bu kimin düğünüydü diye hep sizi hatırlıyacaklardır siz siz olun hep özel tasarımlardan yana olun çünki siz özelsiniz.
www.nikahmarketi.com
Ailesi

Vos Vos Nikah Şekeri Modelleri


















 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder